Translate

joi, 20 iunie 2013

Hai la Vama de Rusalii cu #Young Tours

Stiti ca va ziceam zilele trecute ca  #Young Tours va aduce, va cazeaza si va distreaza la Vama .
Acum aveti o oferta speciala pentru week-endul prelungit de Rusalii, care va aduce o zi in plus de mare si soare. Formularul de inscriere pentru venire la Vama il gasiti aici - long weekend party Vama Pura Vida
Pe langa transportul Vama - Bucuresti, doar o directie sau si retur, puteti opta si pentru cazare la Pura Vida Beach Bar & Hostel  , puteti avea propria petrecere la terasa Pura Vida (va zic eu ca merita muzica) si puteti merge in excursia optionala de o zi la Balchik, Kaliakra , Tyulenovo , ferma de midii Dalboka. Pretul acopera doar transportul excursiei, voi mai aveti nevoie de acte de identitate si bani necesari biletelor de intrare la obiective si masa de la ferma de midii. La Dalboka se poate plati si in lei fara probleme.

Bonus: da, aveti si un bonus. Pe langa turul meu Constanta Free Tour (si pe Facebook) unde va astept cu drag, daca va inscrieti pe formularul Young Tours si mentionati la "Special requests" cuvantul de cod "Diana - Hai Hui Stangaci" beneficiati de un voucher de 30 de lei de la bar. Luati una din galetuse, nu veti regreta :)




 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu