Translate

vineri, 9 mai 2014

Merg pe jos si #donezkm

Acum aproape o luna va ziceam ca voi participa la miscarea In Pas cu Paul in care se adunau kilometri recompensati de ING cu o donatie pentru Inima Copiilor.
A fost frumos si am zis ca mai vreau astfel de provocari pe termen scurt, fiindca ma motiveaza altfel.
Si daca mai vine si cu o cauza umanitara alaturi e cu atat mai bine.
De data aceasta cei de la Ponderas (site si Facebook) vor sa stranga 10 000 km pana pe 18 mai. Campania se numeste #donezkm si este facuta in aceasta perioada pentru ca pe 22 mai este Ziua Europeana Impotriva Obezitatii.
Acesta este mesajul lor:
"In perioada 7-18 mai, numarati fiecare distanta pe care o mergeti, alergati sau pedalati. Folositi orice aplicatie de mobil (de tipul Runkeeper, Endomondo, Moves). Postati public pe Facebook dovada kilometrilor parcursi, adaugand #donezkm ca sa va putem gasi postarea. Daca strangem 10.000 km ii salvam viata lui Florin!"


Eu imi voi folosi iar aplicatiile din telefon si o sa incerc si Endomondo de data aceasta fiindca SportsTracker m-a dezamagit de cateva ori tura trecuta. 
Voi reveni cu update aici si lista finala cum am facut si la prima actiune.

Update - am reusit sa ma tin de mersul pe jos in timpul saptamanii, imi pare rau ca ieri (sambata) in excursia de la Enisala am uitat sa pornesc aplicatia fiindca s-ar fi adunat si de acolo niste km. 
Iar ca aplicatii tot SportsTracker ramane de baza, am si dezinstalat Endomondo si i-am spus la revedere pentru totdeauna: porneste greu, meniu foarte alambicat, cu greu am reusit sa schimb de la running la fitness walking si renuntasem in a schimba unitatea din mile in km fiindca nu gaseam optiunea. Si desi mi-a dat optiunea de a posta pe Facebook, mi-a transmis ca s-a postat pe Facebook totul a fost o mare minciuna. Dar si SportsTracker mi-a facut figura de 2 ori si s-a blocat o data pe la 1.25 km sia  doua oara pe la 1.48.
Sa vedem ce am adunat:
3.27 + 1.25 + 1.48 + 3.87 + 4.30 + 3.15 + 3.55 + 3.45 + 3.60 + 3.75 + 2.08 = 33.75 km
 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu