Translate

miercuri, 6 august 2014

O zi dedicata altora

Pe 1 august acest blog a facut doi ani. La inceput de iunie pagina Constanta Free Tour a facut si ea un an. Si aceasta a fost fix postarea cu nr 200.
Nu voi contabiliza like-uri, nu am pornit pe acest drum pentru a aduna alai de admiratori, dar le multumesc celor cateva sute care s-au adunat incet-incet pentru votul de incredere acordat. Si anticipat tuturor celor care decid sa-mi fie alaturi pe viitor.
Dar mi-am dat seama ca desi toate astea sunt nebunia mea, ca desi eu le-am dus la indeplinire sistematic, pas cu pas, zi de zi, nu am fost singura de fapt, nu as fi facut totul singura. Am realizat ca vorba aia cu "ai grija ce-ti doresti fiindca ti se vor alinia planetele ca sa se indeplineasca" are un sambure de adevar.
In special vara aceasta incepand cu luna mai s-au intamplat multe. Mie mi s-au intamplat multe. Lucruri frumoase, suprize pe care nu le anticipam si nu credeam ca le-as putea primi vreodata. Si a trebuit sa vina de la mai multe persoane care sa-mi spuna ca merit de fapt acele lucruri ca sa incep sa capat mai multa incredere in mine.
Asa cum spuneam intr-un post foarte personal : "stiu ca pot mai mult, stiu ca merit mai mult". Amuzant faptul ca am scris acea postare exact acum un an :)

Iar acum simt nevoia sa multumesc. Fiindca sunt multi "stalpi de sprijin" pe care voi nu-i vedeti, dar eu ii stiu ca sunt acolo si vreau sa le multumesc pentru fiecare sfat, pentru fiecare vorba buna, pentru aripile pe care mi le-au dat, pentru ca au vazut in mine inainte ca eu sa vad cu adevarat in mine.



Voi incepe cu sotul meu. Nu are Facebook, nu-si doreste si nu apreciaza aceasta platforma, asa ca ii respect decizia si de aceea exista asa putine referinte la el in general sau fotografii impreuna postate public desi ele exista. Iar atunci cand imi vedeti moaca hlizita in poze sa stiti ca el este fotograful meu de obicei. Ii multumesc de data aceasta public pentru ca imi este alaturi, pentru ca imi sustine ideile (crete uneori), pentru ca este ratiunea pe care eu nu o am uneori (sunt subiectiva si incapatanata - aveti aici daca vreti sa va distrati Eu in fata clasei), pentru ca imi corecteaza textele, pentru ca imi spune atat de des cat de mandru este de mine si pentru ca se mandreste cu mine ori de cate ori are ocazia.

O alta tura de multumiri se va duce catre persoane care m-au ajutat de multe ori cu sfaturi si care m-au sustinut de si mai multe ori (public, privat, offline, online, verbal, etc). Apreciez fiecare sfat primit si va multumesc tuturor ca v-ati oprit 5 minute din ce faceati ca sa imi fiti alaturi.
De acum incolo sa stiti ca ordinea va fi complet aleatorie, in nici un caz nu exista un top al importantei.

Multumesc Vali Coman - Constanteanul - pentru ca m-ai promovat inca de la primii pasi. 
Multumesc Narcisa - Travel Girls - pentru sfaturile si incurajarile de-a lungul timpului. Ai fost primul blogger de travel care a avut parte de Free Tour Constanta cand inca nu-mi era nici mie clara aceasta directie :)
Multumesc Florin - Drum Liber - pentru articolul din luna mai si pentru toata sustinerea oferita.
Multumesc Florin si Cristian Barhalescu - Icar Tours - pentru votul de incredere acordat, ma responsabilizeaza.
Multumesc SCF Black Sea Tall Ship Regatta pentru ca m-ati ales blogger oficial local al Regattei din mai  - datorita voua am vazut cum se lucreaza cu adevarat profesionist.
Multumesc Sanziana - Adevarul - pentru promovare, pentru sfaturile, conexiunile si povestile multe aflate de la tine. 
Multumesc Andrei Seitan - pentru ca in turul cu tine eu am fost cea care a avut extrem de multe de invatat.
Multumesc Ioana Budeanu pentru ca dai aripi oamenilor sa-si urmeze si cele mai indraznete dorinte. Aceasta lista si in special punctul 3 m-au facut sa realizez ca si la mine a trecut un an in care s-au intamplat niste lucruri incredibile. 
Si sunt mandra de mine!

sursa foto

Iar pe plan personal, am 3 prietene carora vreau sa le multumesc. Imi sunt prietene de dinainte de a porni pe acest drum; ne stim inca de cand am pornit cu prima nebunie pusa in practica: cele Doua Maini Stangi pe care tot sper sa le mai scutur de praf si sa le mai pun la treaba cu proiecte si provocari noi. Sunt un fel de "cei 3 muschetari" personali, fiindca pe ele le sun intotdeauna primele ca sa le spun ce am mai facut, fiindca stiu ca se bucura sincer pentru mine. Va multumesc Oana, Sorina si Doina (se stiu ele care sunt :) )

Cu siguranta mai sunt persoane carora ar trebui sa le multumesc si sper sa ma ierte ca nu mi-au venit acum in minte repede. 
Multumesc tuturor celor care m-ati incurajat vreodata, care mi-ati spus un "bravo",  care m-ati felicitat, care v-ati mandrit cu mine. 

4 comentarii:

  1. La mulţi ani blogului şi la cât mai multe cãlãtorii frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu mare plăcere, Diana! Mă bucur că faci bună şi nu mă îndoiesc că vei merge cel puţin la fel şi în continuare! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu iti multumesc,fata draga,ca existi si pentru activitatea ta si-ti doresc cat mai multe experiente si calatorii frumoase!
    Pupici si imbratisari de langa Cetate!

    RăspundețiȘtergere