Translate

joi, 11 septembrie 2014

Daruieste Aripi face Ateliere de Zambete

Incepand de ieri la Maritimo aveti parte de ateliere frumoase in care puteti implica copiii.

"Copiii care ne  vor vizita vor putea participa la ateliere de creație, unde in fiecare zi, vor invata noi lucruri creative, ca de pilda confectionarea bratarilor Loom, pictura pe sticla, felicitari…… se vor juca, distra, iar parintii vor fi informati despre proiectul nostru, Daruieste Primul Zambet, vor afla cum pot ajuta , vor afla cum pot  face o donatie daca doresc.
De asemenea toti copiii ce se vor inscrie la Tombola vor avea sansa de a castiga premii surpriza puse la dispozitie de parteneri si expozanti : Diverta, Novanis, Biblioteca in aer Liber, Azuga Waters.
Extragerea va avea loc, duminica 14 septembrie.în cadrul standului Daruieste Aripi, ora 13:00
Programul activitatilor :
Miercuri – voluntarii Daruieste Aripi, Daria Vasea, Karina Cristiana Bologa si Andreea Bianca Toma, vor confectiona si ii vor invata si pe copii cum pot face coliere din margele si bratari Loom.
Joi -“Decor de toamna” ,felicitari de toamna, tablouase ce abia astepta sa fie agatate sau pur si simplu Toamna vazuta cu hartie, lipici, decupaje.
Vineri – Voluntarele, Daruieste Aripi, Cristina si Ilinca Dogaru va vor astepta sa creati impreuna bratari colorate din margele de nisip colorat, pe sarma cu memorie.
Sambata: pictura pe sticla si felicitări Quilling.
Duminica reciclam! Hartie, carton, plastic, inele, capace diverse… Multe…."

De ce va scriu de ei?
 Pentru ca mi-ar fi placut sa particip si eu in mod activ cu un atelier pentru copii dar din pacate nu mai am timp liber necesar. Asa ca ii sustin deocamdata prin acest articol.
Si apoi ii voi sustine prin cei 2% , fiindca ii merita. Pentru mai multe detalii ii gasiti aici: Daruieste Aripi si Facebook Daruieste Aripi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu