Translate

marți, 10 martie 2015

Un Free Tour cu de toate se poate? Se poate :)

De ce am intitulat asa postarea?
Pai in primul rand fiindca a fost prima data cand am avut la tur un videoblogger - pe Andrei Alexe, un blogger - pe Joie Negru si fotografi, mai multi chiar: Adrian Siea si Radu Niculescu. Joie vad ca mentioneaza de inca un fotograf, dar el a participat doar ca turist.
Oricum, eu sper sa mai fac astfel de tururi cu fotografi ca sa putem arata si partea frumoasa a Constantei.
Turul din februarie s-a intitulat Frozen Tour fiindca a fost frig, foarte frig, dar din fericire uscat pe jos. Noi (eu si Andrei) ne doream de fapt sa facem un tur in miez de iarna, dar cu speranta sa avem parte de o iarna din aceea inghetata, cum  am avut anii trecuti. Are un farmec aparte iarna la mare dar daca esti imbracat cum trebuie poti rezista unei plimbari (there is no bad weather, only bad outfit).
De data aceasta a fost doar problema vantului din zona peninsulara care se insinueaza si te ingheata putin cate putin, astfel incat o parte din participanti au facut doar partial turul si urmeaza sa ne mai plimbam cand se mai incalzeste afara.

Si avem dupa cum urmeaza:
- fotografii de la Adrian, ale carui fotografii cu Dobrogea (fiindca nu e doar Constanta pe acolo) le puteti admira pe Constanta City Walking Guide



- fotografii de la Radu Niculescu care are si un proiect foarte interesant de fotografii pe film


 - fotografia de grup de la Andrei
- video de la Andrei, pe care il puteti urmari pe, BlogspotFacebook sau pe Youtube
 - text de la Joie Negru

Si al doilea motiv pentru care am intitulat asa postarea a fost incheierea lui Andrei care s-a facut la Cin-Cin si care este totusi un punct de referinta istoric in Constanta. Este deschis non-stop, acolo a fost braserie inca din perioada comunista daca nu si mai devreme si chiar si acum este cunoscut la loc de oprire in miez de noapte dupa o iesire in cluburi. 
Cu de toate? Cu de toate sa fie :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu