Translate

joi, 25 iunie 2015

Linii estivale transport Mamaia

Am eu si mici reprosuri sau sugestii pentru RATC, dar recunosc ca totusi se vede ca cineva isi da silinta sa se adapteze. Au oferit transport gratuit la Regatta de veliere din 2014, iar acum vor oferi transport gratuit si catre Aeromania 2015. Ideea cu plata calatoriei prin SMS nu e rea, desi are niste minusuri pe care le-am detaliat aici, sper  totusi ca lumea sa se foloseasca de aceasta optiune.
Asa ca va las aici detaliile aflate de pe pagina Asociatiei Litoral Delta Dunarii cu privire la noile trasee estivale pentru Mamaia pregatite de cei de la RATC:

"Incepand cu data de 25 iunie 2015, R.A.T.C. Constanta inaugureaza doua noi trasee estivale in statiunea Mamaia, astfel:
Traseul 1 - denumit DELFINUL cu plecare din 20 min in 20 min de la Pescarie pana la hotel Caraiman (Tabara Turist) si retur. Programul zilnic al traseului, inclusiv sambata si duminica va fi 5:50 - 22:10.
Traseul 2 - denumit SIRENA cu plecare din 20 min in 20 min de la Ciresica pe str. Cismelei, str. Dispensarului, b-dul Aurel Vlaicu statiunea Mamaia pana la hotel Caraiman si retur. Programul zilnic al traseului inclusiv sambata si duminica va fi 6:00 - 22:00.
Astfel pe portiunea Aqua Magic - hotel Caraiman - Aqua Magic timpul de succesiune al autobuzelor va fi de 10 min.
Autobuzele vor opri in toate statiile R.A.T.C. Constanta de pe traseele stabilite.
Din punct de vedere al tarifului/calatorie se va aplica tariful de 1,5 lei/calatorie.
Este considerata o calatorie circulatia pe portiunile: Pescarie - Hotel Caraiman sau retur si Ciresica - Hotel Caraiman sau retur.
Abonamentele toate liniile sunt valabile pe aceste noi trasee.
Toate gratuitatile si facilitatile sunt valabile conform legilor si actelor normative in vigoare.
De asemenea, tot cu data de 25.06.2015 R.A.T.C. Constanta va introduce si traseul Mamaia Estival deservit de autobuze etajate cu plecari la 45 min din Gara in program deocamdata intre 10:00 - 20:00 cu pauza intre 13:00 - 16:00. Functie de cerinte programul va fi rectificat.
Tariful pentru o calatorie va fi acelasi ca anul trecut, adica 4 lei.
In toate autobuzele de Mamaia se gasesc bilete de vanzare la conducatorii auto cu specificatia ca pentru cele de 4 lei pentru autobuzele etajate biletele se gasesc numai la conducatorii auto."

Puncte in minus: 
- linia etajata in continuare nu are bilete de hop on / hop off cu valabilitate de 3 sau 6 ore cum vazusem o informatie anul trecut
- eu inca mai sper si la un minim de harta pe aceste autobuze fiindca aici marea majoritate sunt turisti si ar fi bine sa stie si ei unde sunt si unde merg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu