Translate

vineri, 25 septembrie 2015

Un nou magazin pentru casa - Arabesque revine la Constanta

Desi-s fata, eu nu ma plictisesc in magazinele de bricolaj si nici nu prea plec cu mana goala.
V-am mai povestit si de cele Doua Maini Stangi ale mele (eu in fata clasei) si de faptul ca nu-s prietena cu estrogenul chiar asa de mult. De altfel, sotul meu radea ca pana sa ma mut cu el in casa exista un singur patent si dupa ce am venit eu acum avem set de clesti de mecanica fina, care s-au dovedit utili si in utilizari casnice nu doar bijuurile mele. Plus masina de slefuit/scris in piatra, pistol de lipit si lista poate continua :)
Asa ca nu poate decat sa ma bucure faptul ca Arabesque a revenit in oras. Fiindca dintotdeauna amenajarea casei prima data o asociam cu o vizita la Arabesque, cumva era etalonul.
Deschiderea oficiala a fost facuta pe 17 septembrie cand eu ma bucuram de ultimele ore de vacanta la Bruges, dar au fost cativa colegi bloggeri care au inspectat la fata locului (blvd. Aurel Vlaicu 117) si au cerut mai multe detalii : Jurnal de Navetist, Pustiul, Ddumi, Constanteanul, Sarius, Ro Urban Style. Colegi de la care am si imprumutat fotografiile :)
In continuare Arabesque ramane la inaltime:
- mi-au placut asezarile pe categorii, fiecare delimitata prin alta culoare

- ofera suport specializat, ori telefonic ori direct la magazin, pre si post achizitie

- ofera transport gratuit indiferent de suma, chiar si zone limitrofe si mai mult de atat, transport in etape, astfel incat nu iti incarci curtea/casa cu toate materialele odata; inclusiv transport gratuit cu macara pentru blocuri de zidarie. Se vede ca lucrez la o firma tehnica, dupa cum ma extaziez :))
- ofera produse de la fundatie pana la acoperis
- au o suprafata de 4 ori mai mare decat initial ceea ce ne arata ce inseamna organizarea din spate
- ma amuza exprimarea "preturi indecente", dar stiu ca in spatele unor asa oferte stau multe ore de munca, studii, comparatii. Pentru detalii faceti-le o vizita si verificati si brosura de la magazin.

- se adreseaza si clientilor persoane fizice, adica si micilor cumparatori dar si marilor cumparatori
- motiv pentru care au lansat si Liga Specialistilor Arabesque deschisa catre: instalatori, electricieni, constructori. Hai poate fac si o liga a fetelor, ca dam si noi mai cu pensula, mai cu dalta. Confirm eu si uite-ma ca traiesc si mi-au mai si iesit bine proiectele cand a fost cazul :)

La fix ca tot vine toamna, m-am mai linistit si eu cu tururile si stau seara pe acasa ca incep deja sa-mi misune idei de schimbari prin casa. O usa deja am pictat-o singura sa arate a mozaic, sa vedem ce imi mai face cu ochiul. Ma bate de ceva timp deja un gand de un pantofar mare-mare :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu