Translate

luni, 30 martie 2015

Vunk face "Inconjurul lumii" si puteti castiga o invitatie

Apreciez tot mai  mult formatiile  puternice care fac spectacole tot mai elaborate si mai ales faptul ca se merge pe live.
Iar la finalul acestei saptamani ajunge in Constanta si trupa VUNK cu un spectacol acustic si foarte complex. Va copiez din prezentarea evenimentului de pe Facebook:

"Turneul este o adaptare la dimensiunea unei scene de teatru a spectaculoasei producții „Autoportrete”, primul concert acustic al trupei VUNK, ce a avut loc într-un cadru deosebit, pe terasa centrului comercial Promenada din București, în luna mai a anului trecut.
Turneul „Înconjurul lumii” este o producție complexă, ca afară, cu ecrane de proiecție, lumini pre-programate și alte efecte speciale de scenă. Alături de VUNK, pe scena vor urca cvartetul de corzi Muse Quartet, trompetsitul Dan Nicolau, percuționistul Dan Incrosnatu, pianistul Bobby Stoica, iar la chitară se va afla Răzvan Ilie, fratele liderului VUNK, Cornel Ilie.

Concertul VUNK durează aproximativ 100 de minute și va fi deschis de Alexandra Ușurelu."

Recunosc ca ii apreciez pentru profesionalism si ii urmaresc de ceva timp datorita lui Cristian Florea care din cate tin minte a fost si la repetitii, si la concertul de la Promenada si apoi le-a fost si ambasador in orasul lui Focsani.

Ceea ce ma duce la titlul articolului. Puteti castiga o invitatie daca mergeti pe blog la Pustiul si le recomandati baietilor de la Vunk locuri sau lucruri pe care ar trebui sa le faca in Constanta.
Este evident ca eu i-as invita la un Free Tour Constanta cu mine daca le permite agenda incarcata din aceasta perioada. 

Tot in prezentarea lor mi-a placut introducerea :

"Numele (turneului) face referire la una dintre piesele preferate ale membrilor trupei, dar și la credința exprimată de către aceștia, că „România este mai mult decât o țară, este o lume”. "

Aveti si un filmulet dedicat Constantei cu amintirile personale ale baietilor despre Constanta
Alte detalii:
- locul evenimentului :Teatrul de Stat
- ora : 19.00
- preturi bilete: VIP : 120 lei ; Categoria 1: 70 lei ; Elevi/studenti: 40 lei ( va rugam sa prezentati la intrarea in locatie carnetul de elev/student)
- unde gasiti bilete:
  • La casele de bilete ale Teatrului de Stat
  • Cărturești – Blvd. Al. Lapusneanu, nr. 116C, City Park Mall, etaj 2 – Sky Level
  • Senia – Str. Ștefan Mihăileanu, nr. 7
  • în rețelele magazinelor Vodafone, Orange, Germanos, DOMO
  • în agențiile Perfect Tour
  • in oficiile Poștei Române
  • online pe http://iabilet.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu